Cinque Terre Wat wilt ú weten?

Contact

Er zijn diverse manieren om contact met ons op te (laten) nemen:
Bewaar dit onderwerp Print deze pagina Stuur naar een vriend

Wie is Allesoverhypotheken

De website Allesoverhypotheken.nl wordt geëxploiteerd door Journey of Enterprises B.V. (hierna: AllesOverHypotheken). AllesOverHypotheken doet niet aan bemiddeling en geeft geen advies. Wat wij wel doen is u informatie verstrekken die van belang is om kennis op te doen van het hypotheekaanbod in Nederland. Deze informatie is altijd generiek en nooit gericht op een specifieke individuele klantsituatie.

Wij willen goed bereikbaar zijn voor onze relaties. U kunt op de volgende wijze contact met ons opnemen:

AllesOverHypotheken
Blankertseweg 6
4024 HZ Eck en Wiel
 
 
telefoonnummer: 085-4010694
 
Hoe werken wij
Sinds 1 januari 2007 is de Wet Financieel Toezicht (WFT) van kracht. Deze nieuwe wet regelt het toezicht op aanbieders en bemiddelaars van leningen, hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten. De wet stelt eisen op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid, zorgvuldige behandeling van consumenten en goede bedrijfsvoering. In de geest van de wet is het daarom niet gewenst dat wij u direct online of per e-mail specifieke individuele hypotheekinformatie en/of productinformatie verschaffen zonder individueel persoonlijk advies. Uw hypotheek dient immers op uw unieke situatie te worden afgestemd.
 
AllesOverHypotheken geeft inzicht, rekentools en zet alle hypotheekmarktpartijen in Nederland met hun hypotheekrente tarieven op een rij. Maar je hypotheek daadwerkelijk regelen, of een WFT-hypotheekadvies geven doen we niet. Dat laten we graag over aan gespecialiseerde partijen. Wij kunnen je wel met zo'n partij in contact brengen, maar alleen als je een voorkeur hiervoor aangeeft en zelf doorlinkt naar de partij van je voorkeur. Daarvoor ontvangen we dan een vergoeding tussen de twintig en de veertig euro.
 
AllesOverHypotheken is 100% onafhankelijk. Geen eigendom van een bank, een verzekeraar, een belegger of investeerder. Periodiek sturen we een klanttevredenheidsonderzoek uit naar al onze deelnemers.
 
Wij bedanken u voor uw bezoek aan Allesoverhypotheken.nl.
 

In uw persoonlijk dossier slaat u informatie op, maakt u berekeningen en weet u altijd de laagste rentestanden.

Wachtwoord vergeten Aanmelden